VELIKA AKCIJA HIT OVOG LETA

♥Samo 520din

Plažni peškir ANA sa resama 70x150cm

LINEA-0 30x50 samo 118din LINEA-2 50x100 samo 236din

Peškiri LINEA 100% pamuk, 400 gr/m2

50cm×100cm - 299din

100% pamuk

520 gr/m2

O nama

Najzad kao i svuda u svetu možemo da ponudimo domaće proizvode a da se ne postidimo kvaliteta i dizajna.

Uspostavili smo liniju proizvodnje najkvalitetnijih proizvoda od frotira u Petrovcu na Mlavi, mestu udaljenom od Beograda svega 115km jugoistočno.
Garantovan kvalitet uz originalni dizajn odslikavaju jedinstvenost našeg proizvodnog programa.
Pored velikog asortimana celokupnog frotirskog programa proizvodimo i peškire po specijalnim zahtevima sa logom firmi, frotirske prekrivače i bade mantile za decu i odrasle, kao i atestom zaštićene poklon garniture.

Naši proizvodi poseduju sertifikat o kvalitetu broj: 1415410, 1416410 i 1417410 izdatog od strane CIS Institut-a iz Beograda.

Početak rada “Bazara” datira iz 1992. godine kao maloprodajnog objekta u svom gradu, da bi 2002. godine firma prerasla u veleprodaju koja opslužuje velike trgovinske lance u Srbiji poput „Roda“ marketa + „Mercator“ centri, „Dis“ marketa, „Tuš Trade“ marketa, „Home“ marketa i „Kastrum-Viva“ marketa, članice DTL-a. Takodje, našim hotelskim programom upotpunjujemo usluge opremanja ugostiteljskim objektima kompanije „Union Drvo“ D.O.O. Beograd.

Ponosni smo na to što možemo da se pohvalimo da u kratkom roku i po traženom kvalitetu odgovaramo na specijalne zahteve kupaca, što nas je izdvojilo od konkurencije i omogućilo saradnju sa modnom kućom „PS Fashion Design“, liderom u IT industriji „Cisco Systems“, kao i sportskom društvu Beograd i dr.

Naši dugogodišnji saradnici „FROTIRKA KOMPANI“ A.D. iz Makedonije i „SARA TEXTILES“ L.T.D. iz Indije svojim prepoznatljivim kvalitetom i našim dizajnom obezbedili su kontinuitet prodaji naših proizvoda svih ovih godina, a „City Express“ najbržu dostavu na bilo kom kraju Srbije. Takodje, za naše poklon garniture zadužen je koncern „Hemofarm“ Vršac član STADA grupe.

Spremni smo za nove poslovne izazove, jer nudimo proveren kvalitet uz moderan dizajn!

Servisi

 • Počeci

  Početak rada “Bazara” datira iz 1992. godine kao maloprodajnog objekta u svom gradu.

 • Razvoj

  2002. godine firma prerasla u veleprodaju koja opslužuje velike trgovinske lance u Srbiji poput „Roda“ marketa + „Mercator“ centri, „Dis“ marketa, „Tuš Trade“ marketa, „Home“ marketa i „Kastrum-Viva“ marketa, članice DTL-a.

 • Dizajn

  Garantovan kvalitet uz originalni dizajn odslikavaju jedinstvenost našeg proizvodnog programa.

 • Brzina

  Ponosni smo na to što možemo da se pohvalimo da u kratkom roku i po traženom kvalitetu odgovaramo na specijalne zahteve kupaca, što nas je izdvojilo od konkurencije.

Naši peškiri ne brišu već upijaju tečnost. Probajte i Vi – osetićete!